De Debug Mode console wordt niet weergegeven

Overzicht

Als u de Debug Mode console niet op uw website ziet, dan is dat misschien omdat:

• U de Debug Mode console niet geactiveerd hebt in het Validatiedashboard
  • De Criteo OneTag is nog niet geïmplementeerd
  • U mist de Criteo loader of er is een syntaxisfout in de lader die verhindert dat Criteo OneTag wordt geladen

Oplossing

1. Om de Debug Mode console te activeren, klikt u op de knop ACTIVATE DEBUG MODE in het Validatiedashboard. Zie voor meer informatie Hoe de debugmodus console te gebruiken.

1. Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat de Criteo loader gedeclareerd is op elke pagina waarop u de Criteo OneTag geïmplementeerd hebt:
  • Open het ontwikkelhulpmiddel in de browser van uw voorkeur door op uw toetsenbord op F12 te drukken
  • Klik op het tabblad Netwerk in het ontwikkelhulpmiddel
  • Vernieuw de pagina (Ctrl+R)
  • Filter op of zoek naar de Criteo loader door "ld.js" te typen. Dit is bijvoorbeeld een correcte oproep van de Criteo loader in het ontwikkelhulpmiddel van Chrome:
  • Als u ld.js niet kunt vinden, controleer dan of de tag correct geïmplementeerd is in uw broncode. Hier vindt u meer informatie.