De Debug Mode console wordt niet weergegeven

Overzicht

Als u de Debug Mode console niet op uw website ziet, dan is dat misschien omdat:

• U de Debug Mode console niet geactiveerd hebt in het Validatiedashboard
  • De Criteo OneTag is nog niet geïmplementeerd
  • U mist de Criteo lader of er is een syntax fout in de lader, die verhindert dat Criteo OneTag worden geladen

Oplossing

1. Om de Debug Mode console te activeren, klikt u op de knop ACTIVATE DEBUG MODE in het Validatiedashboard. Zie voor meer informatie Zo gebruikt u de Debug Mode console.

1. Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat de Criteo-lader gedeclareerd is op elke pagina waarop u de Criteo OneTag geïmplementeerd hebt:

• Open het ontwikkelhulpmiddel in de browser van uw voorkeur door op uw toetsenbord op F12 te drukken
  • Klik op het tabblad Netwerk in het ontwikkelhulpmiddel
  • Vernieuw de pagina (Ctrl+R)
  • Filter op of zoek naar de Criteo-lader door "ld.js" in te typen. Dit is bijvoorbeeld een correcte oproep van de Criteo-lader in het ontwikkelhulpmiddel van Chrome:
  • Als u ld.js niet kunt vinden, controleer dan of de tag correct geïmplementeerd is in uw broncode. Hier vindt u meer informatie.