Waarom krijg ik een bericht dat me vraagt de huidige waarden gelijk te stellen of te behouden als ik de bieding op campagneniveau probeer te veranderen?

Wanneer u een bieding op een bepaalde campagne probeert te veranderen, controleren we de biedingswaarden van de bijbehorende categorieën. Als een categorie een andere biedingswaarde heeft dan de betreffende campagne, dan vragen we u "de campagne gelijk te stellen" of "de huidige waarde te behouden".

Als u "campagne gelijkstellen" selecteert, worden alle categoriebiedingen met andere waarden dan die van de campagne gelijkgesteld aan de nieuwe bieding.

Als u "huidige waarden behouden" selecteert, worden alleen categoriebiedingen die overeenkomen met de biedingswaarde van de campagne veranderd. Categorieën met andere biedingswaarden blijven ongewijzigd.