Kan ik mijn gearchiveerde campagnes bekijken in de Campagnemanager?

Ja, u kunt uw campagnes filteren op basis van hun status. Als u "tonen" boven aan de pagina selecteert, kunt u kiezen tussen:

1. Actieve campagnes – campagnes die momenteel live zijn, en

2. Actieve en gearchiveerde campagnes – campagnes die momenteel live zijn en campagnes die gedurende meer dan 30 opeenvolgende dagen onderbroken of gestopt zijn.