Am I able to see my archived campaigns through Management Center?

Ja, u kunt uw campagnes filteren op basis van hun status. Als u "tonen" boven aan de pagina selecteert, kunt u kiezen tussen:

1. Active campaigns – campaigns that are currently live, and

2. Actieve en gearchiveerde campagnes – campagnes die momenteel live zijn en campagnes die gedurende meer dan 30 opeenvolgende dagen onderbroken of gestopt zijn.