Overzicht van Tag Debug-console

Met Criteo OneTag op elke pagina van uw site kunnen wij de gegevens over gebruikersintentie van de gebeurtenissen van uw bezoekers verzamelen, vanaf de eerste keer zoeken tot aan de laatste aankoop, die we vervolgens gebruiken om uitermate relevante, gepersonaliseerde advertentiebanners te maken.

Overzicht

Als onderdeel van het integratieproces kunt u met de Tag Debug-console fouten op een pagina waar u Criteo OneTag hebt geïmplementeerd testen en repareren (debuggen) voordat de pagina's live gaan.

De Debug Mode-console is gemakkelijk te gebruiken, geeft u in realtime feedback en biedt gedetailleerde rapporten en links naar pagina's in ons supportcenter die u bij elke stap helpen.

Zo werkt het

Nadat u de Criteo OneTag hebt geïmplementeerd, activeert u de debugmodus-console vanuit het Tags-validatiedashboard en controleert u de gewenste URL.

De tool brengt fouten aan het licht, zoals productdetails die niet overeenkomen met de gegevens in de feed, ontbrekende verplichte of optionele parameters, maar ook syntaxisfouten in de Criteo OneTag.

U kunt de gemarkeerde fouten herstellen en nog diezelfde dag inkomsten genereren en maximaliseren met relevante advertenties.