Overzicht van Tag debug console

Met Criteo OneTag op elke pagina van uw site, kunt wij de data van de gebruikersintentie van de gebeurtenissen van uw bezoekers verzamelen - vanaf het eerste doorbladeren tot aan de laatste aankoop - die we vervolgens gebruiken om zeer relevante, gepersonaliseerde advertentie banners te maken.

Overzicht

Een deel van het integratieproces, zal dit hulpmiddel toestaan om fouten op een pagina waar u Criteo OneTag heeft geïmplementeerd door u te laten testen en te repareren (debug) - voordat ze live gaan.

De Debug Mode console is gemakkelijk te gebruiken, geeft u in realtime feedback en biedt gedetailleerde rapporten en links naar pagina's in ons supportcenter die u bij elke stap helpen.

Zo werkt het

Als u eenmaal Criteo OneTag heeft geïmplementeerd, kunt u de debugmodus console vanuit de Tags Validation dashboard activeren en dan selecteert u gewoon de URL die u wilt controleren.

Het hulpmiddel zal fouten onthullen, zoals product details die niet overeenkomen met de data in de feed, ontbrekende verplichtingen, of optionele parameters, of als er sprake is van syntax fouten in de Criteo OneTag.

U kunt eventuele fouten herstellen en markeren en op dezelfde dag tijdens het uitvoeren, de inkomsten met relevante advertenties maximaliseren.