Meest voorkomende foutmeldingen en waarschuwingen

Waarschuwingsberichten

WaarschuwingsberichtGebruiksvoorbeeldOplossing

Waarschuwing: {optioneel info}  info ontbreekt: parameter ontbreekt

Optionele data ontbreekt
parameter ontbreekt

Als u Criteo op verschillende apparaten wilt inschakelen, zorg er dan voor dat het e-mailadres van de klant of de MD-5-hashwaarde van het het e-mailadres van de klant correct wordt doorgegeven in de Criteo OneTag.

Opmerkingen

Optioneel: e-mailadres of hash van e-mailadres.

Weergegeven zodra 10% van verkoopgebeurtenissen geen e-mailadres (al dan niet gehasht) heeft

Waarschuwing: {optioneel info} info ontbreekt: parameter verstuurd met lege waarde

Optionele data ontbreekt, de parameter is oké maar de waarde niet

Het is mogelijk dat u een leeg e-mailadres hebt. Controleer of dit de bedoeling is.

Opmerkingen

Optioneel: e-mailadres of gehasht e-mailadres,

Weergegeven zodra 10% van verkoopgebeurtenissen geen e-mailadres (al dan niet gehasht) heeft

Waarschuwing: Zeer weinig hits in de laatste 24 uur

Zeer weinig hits in de laatste 24 uur

Controleer of alle tags correct geïmplementeerd zijn.

Opmerkingen

Startpagina/Overzicht/Product: 100, Winkelmand: 50, Verkoop: 10

Waarschuwing: Zeer weinig hits in het afgelopen uur

Zeer weinig hits in de laatste 1 uur

Controleer of alle tags correct geïmplementeerd zijn.

Opmerkingen

Startpagina/Overzicht/Product: 10

Geen waarschuwing voor winkelmand- en verkoopgebeurtenissen

Waarschuwing: Niet genoeg gegevens om een betrouwbare feed- en tagkwaliteit te berekenen

Niet genoeg gegevens voor betrouwbare berekening feed- en tagkwaliteit

We hebben nog niet voldoende gebeurtenissen over de tags verzameld, probeer het aub later opnieuw.

Waarschuwing - Geen gebeurtenis met site_type ="t" ontvangen

Geen hit op een tablet in de laatste 24 uur

Zorg ervoor dat het type site in de Criteo OneTag correct is ingevuld op basis van het type apparaat.

Waarschuwing - Geen gebeurtenis met site_type="m" ontvangen

Geen hit op mobiel in de laatste 24 uur

Zorg ervoor dat het type site in de Criteo OneTag correct is ingevuld op basis van het type apparaat.

Waarschuwing: Meer dan 3 product ID's per gebeurtenis verzonden

Meer dan 3 product ID's in overzichttag

Controleer of de Criteo OneTag op de zoekresultatenpagina drie product ID's bevat. Weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft.

Waarschuwing: Minder dan 3 product ID's per gebeurtenis verzonden

Minder dan 3 product ID's in overzichttag

Controleer of de Criteo OneTag op de zoekresultatenpagina drie product ID's bevat. Weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft.

Waarschuwing: Inconsistente price info in tags en feed

Inconsistente prijs in tag en feed

Controleer of de aan de Criteo OneTag doorgegeven prijzen correct zijn. Controleer ook of de prijzen in uw productfeed gelijk zijn aan die op uw website. Weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft en indien de afwijking meer dan 25% bedraagt.

Waarschuwing: Verbeter de kwaliteit van uw feed & tags

Slechte feed- en tagkwaliteit

>=60% en <80% (zelfde min. als voor een te lage feed- en tagkwaliteit)

Waarschuwing: {optionele  info}  info  niet juist genoteerd

Optionele  informatie verkeerde notatie

Controleer of alle parameters in de juiste notatie worden doorgegeven.

Opmerkingen

Zie bovenstaande sectie over parameterwaardetypen per tag, waarschuwing onjuiste notatie moet gelden voor ALLE optionele parameters indien toegevoegd aan tag (zelfs indien niet standaard aangeboden)

Weergegeven zodra 10% van verkoopgebeurtenissen geen e-mailadres (al dan niet gehasht) heeft

Foutmeldingen

FoutmeldingGebruiksvoorbeeldOplossing

Fout: {verplichte info} info niet juist geformatteerd

Verplichte data verkeerd formaat

Controleer of alle parameters in de juiste notatie worden doorgegeven.

Opmerkingen

Zie bovenstaande sectie over parameterwaardetypen per tag

Weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft.

Fout: {verplichte info} info ontbreekt: parameter ontbreekt

Verplichte data ontbreekt

parameter ontbreekt

startpagina

Controleer of de Criteo OneTag op de startpagina het volgende bevat:

uw unieke account ID, het correcte sitetype (of de hard gecodeerde waarde "d")

Opmerkingen

Verplicht: product ID's, prijs, hoeveelheden, transaction ID, account ID, sitetype

Weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft.

Fout: {verplichte info} info ontbreekt: parameter ontbreekt

Verplichte data ontbreekt

parameter ontbreekt

zoekresultatenpagina

De Criteo OneTag op de zoekresultatenpagina bevat het volgende:

uw unieke account ID, het correcte sitetype (of de hard gecodeerde waarde "d"), drie product ID's.

Opmerkingen

account-ID, type website. Dit wordt weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft.

Weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft

Fout: {verplichte info} info ontbreekt: parameter ontbreekt

Verplichte data ontbreekt

parameter ontbreekt

productpagina

De Criteo OneTag op de productpagina bevat het volgende:

uw unieke account ID, het correcte sitetype (of de hard gecodeerde waarde "d"), de product ID van het op de productpagina getoonde product.

Opmerkingen

Verplicht: product ID's, account ID, type website

Weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft.

Fout: {verplichte info} info ontbreekt: parameter ontbreekt

Verplichte data ontbreekt

parameter ontbreekt

winkelmandpagina

De Criteo OneTag op de winkelmandpagina bevat het volgende:

uw unieke account ID, het correcte sitetype (of de hard gecodeerde waarde "d"), de product ID, prijs en hoeveelheid van elk product in de winkelmand.

Opmerkingen

Verplicht: product ID's, price, hoeveelheden, account ID, type website

Weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft.

Fout: {verplichte info} info ontbreekt: parameter ontbreekt

Verplichte data ontbreekt

parameter ontbreekt

bevestigingspagina van de verkoop

De Criteo OneTag op de verkoopbevestigingpagina bevat het volgende:

uw unieke account ID, het correcte sitetype (of de hard gecodeerde waarde "d"), de transaction ID, en de product ID, prijs en hoeveelheid van elk door de klant gekocht product.

Opmerkingen

Verplicht: product ID's, prijs, hoeveelheden, transaction ID, account ID, sitetype

Weergegeven zodra 10% van de gebeurtenissen deze fout heeft.

Fout: De transactie ID moet uniek zijn

Transaction ID is niet uniek

Zorg ervoor dat u ons het bestel-/bevestigingsnummer van de verkoop doorgeeft. Indien u niet in staat bent om ons deze data te geven, geef ons dan in plaats daarvan een uniek of een willekeurig getal.