Geen Criteo OneTag gevonden op deze pagina

Overzicht

De debugmodus console zal blijven wachten op een OneTag oproep als de tag ontbreekt. Het zal lijken op de afbeelding hieronder:

De Debug Mode verschijnt niet op de pagina als de Criteo-lader ontbreekt of niet geïmplementeerd is.

Oplossing

Zorg ervoor dat de Criteo OneTag en de Criteo lader, op alle vereiste pagina's worden geïmplementeerd.

De Criteo-lader ziet er zo uit:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>

U kunt de Criteo-lader verifiëren door met Ctrl+F in de bron van uw site te zoeken naar "criteo":

Dit is hoe het lichaam van de Criteo OneTag eruit ziet:

<script>window.criteo_q = window.criteo_q || [];window.criteo_q.push(        { event: "setAccount", account: YOUR UNIQUE ACCOUNT ID },        { event: "setSiteType", type: "m FOR MOBILE OR t FOR TABLET OR d FOR DESKTOP" },        { event: "setEmail", email: "TRIMMED AND LOWERCASE USER EMAIL ADDRESS" },        { event: "viewHome"} ); </script>

U kunt de Criteo OneTag controleren door met Ctrl+F te zoeken voor "Criteo" in de bron van uw site:

Lees meer informatie over waar de Criteo OneTag moeten worden geactiveerd.