Account ID ontbreekt of is leeg

Om ons te helpen de doorbladerintentie van de gebruiker te verzamelen en vervolgens de relevant productaanbevelingen op te bouwen voor de weergave op de Criteo advertenties (banners), moeten specifieke dynamische en statische parameters worden geïmplementeerd in de Criteo OneTag.

Uw Account ID is uw unieke invoer in Criteo OneTag. U vindt deze in de afzonderlijke tagvoorbeelden op het platform.

Wanneer u de foutmelding "Account ID ontbrekende" of "Account ID is leeg" ziet, dient u de corresponderende lijn in de Criteo OneTag te verifiëren en ervoor te zorgen dat u de account-ID die we hebben verstrekt nauwkeurig hebt ingevoerd.

Deze foutmelding kan het gevolg zijn van de volgende problemen:

• De “setAccount”-parameter ontbreekt in de Criteo OneTag
  • De “setAccount”-parameter is verkeer gespeld – bijv. { gebeurtenis:”setAccont”, account: 5854 }

Als uw Account ID 1234 is, zou uw Criteo OneTag er zo uit moeten zien:

{ event: "setAccount", account: 1234 }