Kan ik mijn eigen rapporten maken en de verschillende statistieken en dimensies aanpassen?

Ja. Om uw eigen rapport te maken, selecteert u de optie "Nieuw rapport maken" in het dropdownmenu "Campagne-overzicht".

U kunt het rapport nu een naam geven en de verschillende statistieken en dimensies selecteren. De opties voor het formuleren van uw rapport zijn:

• Toegankelijkheid – Schakel statistieken en dimensies in of uit wanneer u deze wel of niet wilt gebruiken.
  • Grafiekstatistieken - Selecteer de statistieken die u wilt weergeven in de grafiek. U kunt maximaal zes statistieken verwijderen of toevoegen. U kunt de order ook aanpassen aan uw voorkeur door de statistieken te slepen.
  • Tabel Dimensies – Selecteer uw primaire en secundaire dimensies. U kunt voor elk niveau een dimensie selecteren: adverteerder, campagne, dag, week, maand en jaar.
  • Tabelstatistieken– Selecteer de statistieken die u in uw tabel wilt zien of voeg meer statistieken toe door "statistieken toevoegen" te selecteren. U kunt de order ook aanpassen aan uw voorkeur door de statistieken te slepen.