Waarschuwing - Hard gecodeerd e-mailadres

Overzicht

Indien u deze waarschuwing ziet, is dat omdat alle gebeurtenissen hetzelfde emailadres bevatten. Dit betekend dat u "username@domain.com" hebt hard gecodeerd als het emailadres in de setEmail of de setHashedEmail -gebeurtenissen of enig ander hard gecodeerde e-mailadres.

Het e-mailadres dat u verstuurt in Criteo OneTag, moet voor elke gebruiker uniek zijn en mag niet hard gecodeerd zijn. Het is het e-mailadres waarmee de gebruiker zich aanmeldt op uw site of het e-mailadres dat bij het betalen wordt ingevoerd op uw site.

Dit is niet correct:

{ event: "setEmail", email: "username@domain.com" },

Dit is niet correct:

{ event: "setHashedEmail", email: "username@domain.com" },

Oplossing

U moet het e-mailadres van de gebruiker versturen in de setHashedEmail- of desetEmail-gebeurtenis. Meer informatie over deze twee gebeurtenissen vindt u hier.

We raden u aan een e-mailadres door te geven dat al gehasht is met een specifieke functie (met behulp van een MD5-algoritme). Zie onderstaand voorbeeld van een met MD5 gehasht e-mailadres verstuurd in de setHashedEmail-gebeurtenis:

Dit is correct:

{ event: "setHashedEmail", email: "b58996c504c5638798eb6b511e6f49af" },

Als u geen niet-gehasht of gehasht e-mailadres kunt doorgeven, geef dan een lege string door:

{ event: "setHashedEmail", email: "" },