Heeft u problemen met uw wachtwoord?

U heeft slechts één wachtwoord en één emailadres nodig om toegang te krijgen tot alle online platforms van Criteo. Indien u problemen hebt bij het inloggen met uw wachtwoord, kunt u hier drie mogelijke oplossingen vinden:

1. U heeft al een bestaand Criteo account en wachtwoord - bijvoorbeeld https://reclame.criteo.com - gebruik dit bij het inloggen in Integrate, het Criteo integration platform: https://integrate.criteo.com
  2. Uw wachtwoord vergeten? Hier kunt u het resetten https://reclame.criteo.com. Onthoud dat u uw nieuwe wachtwoord voor https://reclame.criteo.com en https://integratie.criteo.com dient te gebruiken
  3. Bent u nieuw bij Criteo?  Indien u nog niet op de link van de Integrate uitnodigingsemail hebt geklikt om te worden doorverwezen naar een landingspagina waar je een wachtwoord kunt aanmaken. Gebruik uw wachtewoord voor beide https://reclame.criteo.com en https://integratie.criteo.com

Indien u nog steeds problemen ondervindt met uw wachtwoord, neem dan contact op met onze ondersteuningsteam: https://support.criteo.com/hc/en-gb/verzoek/nieuw