Problemen met wachtwoorden

U heeft slechts één wachtwoord en één emailadres nodig om toegang te krijgen tot alle online platforms van Criteo. Indien u problemen hebt bij het inloggen met uw wachtwoord, kunt u hier drie mogelijke oplossingen vinden:

1. U hebt al een bestaand Criteo-account en -wachtwoord - bijvoorbeeld https://marketing.criteo.com - gebruik dit om in te loggen  bij het Criteo Integration-platform: https://integrate.criteo.com
  2. Uw wachtwoord vergeten? U kunt het hier opnieuw instellen: https://marketing.criteo.com. Vergeet niet uw nieuwe wachtwoord te gebruiken voor https://marketing.criteo.comen https://integrate.criteo.com
  3. Nieuw bij Criteo? Als u dat nog niet hebt gedaan, volgt u de link in de uitnodigings-e-mail naar de bestemmingspagina waar u een wachtwoord kunt maken. Gebruik het wachtwoord voor zowel https://marketing.criteo.com als https://integrate.criteo.com

Als u nog steeds problemen met uw wachtwoord ondervindt, kunt u het beste contact openemen met ons ondersteuningsteam.