Hoe importeert Criteo mijn productfeed?

Overzicht

Met de feedmodule van Criteo kunt u uw productfeed rechtstreeks in het Criteo-platform importeren.

Om de productfeed op te halen en alle productdetails die deze bevat te importeren, moet de module toegang hebben tot uw productfeedbestand met behulp van een van de onderstaande protocollen:

1. FTP (File Transfer Protocol)
  2. HTTP of HTTPS

FTP (File Transfer Protocol)

FTP is een van de twee protocollen die we kunnen gebruiken om uw productfeed te importeren.Als u deze methode wilt gebruiken, moet u de volgende informatie opgeven:

• Het FTP adres
  • Een gebruikersnaam (indien nodig)
  • Een wachtwoord (indien nodig)

Uw feed moet toegankelijk zijn op de locatie die in het FTP adresveld is ingevoerd.

Zodra u de FTP-toegangsgegevens hebt verstrekt, maakt de Criteo-feedmodule verbinding met uw FTP, zodat u het bestand in onze systemen kunt importeren.

HTTP of HTTPS

Het tweede protocol dat we kunnen gebruiken om uw feed te importeren, is via een URL. Het Criteo-platform ondersteunt HTTP en HTTPS.