Hoe importeert Criteo mijn productfeed?

Overzicht

Met de feedmodule van Criteo kunt u uw productfeed rechtstreeks in het Criteo-platform importeren.

Om uw productfeed op te halen en alle productdetails die het bevat te importeren, dient de module toegang te krijgen tot uw productfeed bestand met behulp van een van de onderstaande protocollen:

1. FTP (File Transfer Protocol)
  2. HTTP of HTTPS

FTP (File Transfer Protocol)

FTP is één van de twee protocollen die we kunnen gebruiken om  uw productfeet  te importeren.Als u deze methode wilt gebruiken, dient u de volgende informatie op te geven:

• Het FTP adres
  • Een gebruikersnaam (indien nodig)
  • Een wachtwoord (indien nodig)

Uw feed moet toegankelijk zijn op de locatie die in het FTP adresveld is ingevoerd.

Zodra u de toegangsgegevens van FTP hebt verstrekt, zal de Criteo feedmodule verbinding maken met uw FTP, zodat u het bestand in ons systeem kunt importeren.

HTTP of HTTPS

Het tweede protocol dat we kunnen gebruiken om uw feed te importeren, is via een URL. Het Criteo-platform ondersteunt HTTP en HTTPS.