Why can't Criteo import my product feed?

Algemeen overzicht

De Criteo feed module zal uw productfeed van de opgegeven locatie ophalen en importeren.

Tijdens het ophalen van de productfeed vanuit de opgegeven locatie, kunnen fouten optreden. Hier zijn zes mogelijke redenen waarom:

1. Het te downloaden bestand bestaat niet
  2. Service is niet beschikbaar
  3. Niet in staat om verbinding te maken
  4. Onbekend bestandsformaat
  5. Verkeerde aanmeldingsgegevens
  6. Fout bij het downloaden
  7. Image caching issue (blank images)

1. Download file does not exist

Overzicht

U ziet foutmelding 404, omdat de URL naar een server wijst waar het bestand niet bestaat.

Oplossing

Zorg ervoor dat de link die u heeft verstrekt de juiste is om uw feed vanaf daar te downloaden. Om te controleren of de link correct is, kopieer en plak het in uw browser. Als de feed niet download of niet in de browser wil laden, dan is de link onjuist.

Als het download of in de browser laadt en je ziet nog steeds deze fout, neem dan contact op met het support center  voor meer hulp.

2. Service is not available

Overzicht

U ziet deze fout omdat het Integrate platform niet in staat is om het bestand op te halen als gevolg van een of twee FTP foutcodes:

120 - Service tijdelijk niet beschikbaar

421 -Service niet beschikbaar

550 - ERROR: Nothing was downloaded

504- Gateway Time-out ERROR

400- BAD_REQUEST ERROR: Nothing was downloaded

403- Forbidden ERROR: Nothing was downloaded

404- Not Found ERROR: Nothing was downloaded

Oplossing

Als de toegang tot uw FTP server beperkt is, kunt u Criteo toegang verlenen door uw server publiek toegankelijk te maken - of door de volgende CIDRs op de whitelist te doen:

3. Unable to connect

Overzicht

U ziet deze fout omdat we geen verbinding konden krijgen met de link HTTP, HTTPS of FTP.

Oplossing

Als uw feed toegankelijk is via HTTP of HTTPS, moet u ervoor zorgen dat de opgegeven link de juiste is om uw feed vanaf daar te downloaden. Om te controleren of de link correct is, kopieer en plak het in uw browser. Als de feed niet download of niet in de browser wil laden, dan is deze onjuist.

Als uw feed via FTP toegankelijk is, moet u ervoor zorgen dat uw FTP server een externe toegang kan verkrijgen via poort 21. Op dit moment, kan Criteo geen SFTP verbindingen maken.

Furthermore you need to ensure that the following IP's are whitelisted and can access your server hosting the feed. See the IP below:

WW

178.250.0.0/21

EMEA
AMERICAS
APAC

178.250.0.0/21

185.235.84.0/22

74.119.116.0/22

199.204.168.0/22

177.73.128.0/21

116.213.20.0/22

182.161.72.0/22

Als u bovenstaande correcties opvolgt en u ziet nog steeds deze fout, neem dan contact op met het support center .

4. Unknown file format

Overzicht

U ziet deze fout omdat de feed die u heeft opgegeven, geen XML- of CSV bestand is.

Oplossing

Gelieve uw feed in oftewel een XML- of een CSV formaat op te geven,volgens de specificaties van de Criteo Feed.

Als uw bestand het juiste formaat heeft en u nog steeds deze fout ziet, neem dan contact op met het ondersteuningscentrum .

5. Wrong credential

Overzicht

U ziet deze fout omdat de gebruikersnaam en/of wachtwoord dat u hebt ingevoerd onjuist is of niet werd verstrekt wanneer dat nodig was.

Oplossing

Controleer of u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord gebruikt om uw feed te downloaden. Als uw gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn en u nog steeds deze fout ziet, neem dan contact op met het support center .

6. Download failure

Overzicht

U ziet deze fout omdat Criteo, voor een andere dan de hierboven genoemde reden, uw feed niet kan downloaden.

Oplossing

Controleer eerst of de link die u heeft opgegeven om uw feed te downloaden, correct is. Kopieer en plak de link eenvoudig in uw browser. Als de feed niet download of niet in de browser wil laden, dan is er een probleem met uw feed. Als u een URL heeft opgegeven, zorg ervoor dat er geen omleidingen zijn.

Als u een script heeft geschreven om de feed in real-time te genereren, zorg er dan voor dat het script in minder dan een minuut wordt uitgevoerd. Laat als alternatief het script dagelijks uitvoeren om het bestand te genereren en geef de link naar het bestand op.

Als u nog steeds deze fout ziet, neem dan contact op met support.

7. Image caching issue (blank images)

Overzicht

Having a white image on the banner is very rare, but can happen for various reasons, for instance: our Image proxy server was not able to connect to your server.

Oplossing

First, check that the images are available and can be downloaded. Simply copy and paste the link into your browser. If the image does not download or load in the browser, then there is an issue with the image URL or the server hosting those images. If you provided a URL, make sure there are no redirects.

Then ensure that all our image proxy server's IP are whitelisted:

EMEA
AMERICAS
APAC