Waarom kan Criteo mijn productfeed niet importeren?

Algemeen overzicht

De Criteo feed module zal uw productfeed van de opgegeven locatie ophalen en importeren.

Tijdens het ophalen van de productfeed vanuit de opgegeven locatie, kunnen fouten optreden. Hier zijn zes mogelijke redenen waarom:

1. Het te downloaden bestand bestaat niet
  2. Service is niet beschikbaar
  3. Niet in staat om verbinding te maken
  4. Onbekend bestandsformaat
  5. Verkeerde aanmeldingsgegevens
  6. Fout bij het downloaden
  7. Probleem met caching van afbeeldingen (lege afbeeldingen)

1. Downloadbestand bestaat niet

Overzicht

U ziet foutmelding 404, omdat de URL naar een server wijst waar het bestand niet bestaat.

Oplossing

Zorg ervoor dat de link die u heeft verstrekt de juiste is om uw feed vanaf daar te downloaden. Om te controleren of de link correct is, kopieer en plak het in uw browser. Als de feed niet download of niet in de browser wil laden, dan is de link onjuist.

2. Service is niet beschikbaar

Overzicht

U ziet deze fout omdat het Integrate platform niet in staat is om het bestand op te halen als gevolg van een of twee FTP foutcodes:

120 - Service tijdelijk niet beschikbaar

421 -Service niet beschikbaar

550 - FOUT: Er werd niets gedownload

504 - FOUT: Gateway time-out

400 - FOUT: BAD_REQUEST: Er werd niets gedownload

403 - FOUT: Verboden: Er werd niets gedownload

404 - FOUT: Niet gevonden: Er werd niets gedownload

Oplossing

Als de toegang tot uw FTP server beperkt is, kunt u Criteo toegang verlenen door uw server publiek toegankelijk te maken - of door de volgende CIDRs op de whitelist te doen:

WW

178.250.0.0/21

EMEA
N- en Z-AMERIKA
APAC

178.250.0.0/21

185.235.84.0/22

74.119.116.0/22

199.204.168.0/22

177.73.128.0/21

116.213.20.0/22

182.161.72.0/22

3. Kan geen verbinding maken

Overzicht

U ziet deze fout omdat we geen verbinding konden krijgen met de link HTTP, HTTPS of FTP.

Oplossing

Als uw feed toegankelijk is via HTTP of HTTPS, moet u ervoor zorgen dat de opgegeven link de juiste is om uw feed vanaf daar te downloaden. Om te controleren of de link correct is, kopieer en plak het in uw browser. Als de feed niet download of niet in de browser wil laden, dan is deze onjuist.

Als uw feed via FTP toegankelijk is, moet u ervoor zorgen dat uw FTP server een externe toegang kan verkrijgen via poort 21. Op dit moment, kan Criteo geen SFTP verbindingen maken.

Bovendien moet u ervoor zorgen dat de volgende IP-adressen op de witte lijst staan en toegang hebben tot uw server waarop de feed wordt gehost. Zie de IP-adressen hieronder:

WW

178.250.0.0/21

EMEA
N- en Z-AMERIKA
APAC

178.250.0.0/21

185.235.84.0/22

74.119.116.0/22

199.204.168.0/22

177.73.128.0/21

116.213.20.0/22

182.161.72.0/22

4. Onbekende bestandsindeling

Overzicht

U ziet deze fout omdat de feed die u heeft opgegeven, geen XML- of CSV bestand is.

Oplossing

Gelieve uw feed in oftewel een XML- of een CSV formaat op te geven,volgens de specificaties van de Criteo Feed.

5. Verkeerde aanmeldingsgegevens

Overzicht

U ziet deze fout omdat de gebruikersnaam en/of wachtwoord dat u hebt ingevoerd onjuist is of niet werd verstrekt wanneer dat nodig was.

Oplossing

Controleer of u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord gebruikt om uw feed te downloaden.

6. Fout met downloaden

Overzicht

U ziet deze fout omdat Criteo, voor een andere dan de hierboven genoemde reden, uw feed niet kan downloaden.

Oplossing

Controleer eerst of de link die u heeft opgegeven om uw feed te downloaden, correct is. Kopieer en plak de link eenvoudig in uw browser. Als de feed niet download of niet in de browser wil laden, dan is er een probleem met uw feed. Als u een URL heeft opgegeven, zorg ervoor dat er geen omleidingen zijn.

Als u een script heeft geschreven om de feed in real-time te genereren, zorg er dan voor dat het script in minder dan een minuut wordt uitgevoerd. Laat als alternatief het script dagelijks uitvoeren om het bestand te genereren en geef de link naar het bestand op.

7. Probleem met caching van afbeeldingen (lege afbeeldingen)

Overzicht

Het komt uiterst zelden voor dat de banner een witte afbeelding bevat, maar dat zou wel om verschillende redenen kunnen gebeuren, bijvoorbeeld omdat onze Image-proxyserver geen verbinding kon maken met uw server.

Oplossing

Controleer eerst of de afbeeldingen beschikbaar zijn en kunnen worden gedownload. Kopieer en plak de link in uw browser. Als de afbeelding niet wordt gedownload of in de browser wordt geladen, is er een probleem met de afbeeldings-URL of de server waarop die afbeeldingen worden gehost. Als u een URL hebt opgegeven, controleer dan of er geen omleidingen zijn.

Controleer vervolgens of alle IP-adressen van onze proxyservers op de witte lijst staan:

EMEA
N- en Z-AMERIKA
APAC