Ik heb dubbele product ID's in mijn productfeed

Overzicht

Het product ID is een unieke identificatie dat wordt weergegeven in uw productfeed en dat ook wordt gebruikt in de tags. Als u twee producten heeft met dezelfde ID, zal er slechts één worden geïmporteerd.

Impact

Het is geen probleem als u over dubbele product id's beschikt; de Criteo engine zal de campagne nog steeds correct optimaliseren.

Aangezien we echter slechts één product kiezen om te importeren, zal het totaal aantal dat is geïmporteerd van het totaal aantal weergegeven items in uw feed afwijken.

Als een van de producten een variant is (bijv. andere kleur of grootte), zullen wij het hoofdproduct importeren en alle varianten aan deze associëren.

Oplossing

Als u wilt dat wij importeren en twee verschillende producten gebuiken die dezelfde ID delen, dient u aan elk product een unieke product ID toe te wijzen.