Het importeren van mijn volledig productfeed werkte niet

Overzicht

In zeldzame gevallen is het mogelijk dat het importeren van de volledig productfeed niet werkt - ook al is het importeren van het extract van uw productfeed (test import) succesvol verlopen.

Wat te doen als het volledige importeren van de productfeed werkt

Deze fouten kunnen optreden omdat de technologie die we gebruiken voor het importeren van de volledige productfeed anders is dan voor het importeren van de test. Bovendien verschilt de manier waarop wij informatie verwerken.

Als u deze foutmelding ziet, gelieve contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.