Wat betekent de fout "32% van XXX producten"?

Overzicht

Tijdens het importeren van de feed zullen we eerst een extract van uw productfeed importeren om de kwaliteit te controleren en we zullen ervoor zorgen dat u een feedback krijgt voordat u naar de volledige import gaat.

De test import neemt willekeurige producten in uw feed en importeert deze in onze systemen.

Wanneer u dit bericht ziet, betekent dit dat we fouten hebben ontdekt in een percentage van de producten die we hebben geïmporteerd.

Oplossing

U kunt deze bekijken en een uitleg van alle fouten vinden die we detecteren in de productfeed-validatiedashboard.

Voordat u verder kunt gaan naar het importeren van de volledige productfeed, dient u alle kritieke fouten op te lossen. Wat is een kritieke fout?