Kan ik de grafiekparameters op de homepage zelf kiezen?

Ja. U heeft de keuze tussen een aantal parameters waarmee u zelf beslist op welke manier de campagnes worden beheerd. De parameters zijn:

• Opbrengst;
  • Verkoop;
  • Kosten;
  • COS;
  • CPO;
  • CVR.

Als u een van de bovenstaande parameters wilt activeren, selecteert u deze in de bovenste balk.

U kunt ook de rapportageperiode selecteren door te kiezen voor weergave per dag, maand, kwartaal of per jaar. U kunt ook selecteren op een specifiek datumbereik.