Kan ik de parameters selecteren die in mijn standaardrapporten worden weergegeven?

Ja. U kunt een aantal parameters in- of uitschakelen bij uw standaardrapporten of andere rapporten met een grafiek, zodat u de manier waarop u de campagnes analyseert, kunt controleren. Tot die parameters behoren alle parameters die in het dashboard beschikbaar zijn, bijvoorbeeld:

• Inkomsten;
  • Verkoop;
  • Kosten;
  • COS (Kostprijs verkopen);
  • CPO (Kosten per order);
  • CVR (Conversieratio).

Om een van de bovenstaande parameters in te schakelen, selecteert u deze in de bovenste balk.

U kunt ook de rapportageperiode selecteren door te kiezen voor weergave per dag, maand, kwartaal of jaar. U kunt ook selecteren op een specifiek datumbereik.

Verder kunt u ervoor kiezen om uw gegevens per afzonderlijke campagne of dagelijks voor alle campagnes te analyseren. Om de dagelijkse statistieken voor alle campagnes te openen, selecteert u de optie "Overzicht per dag" in het dropdownmenu "Campagne-overzicht".