Kan ik de parameters selecteren die in mijn standaardrapporten worden weergegeven?

Ja. U hebt de keuze om een aantal parameters in of uit te schakelen bij uw standaardrapporten of andere rapporten met een grafiek, zodat u de manier waarop u de campagnes analyseert, kunt controleren. De parameters zijn:

• Inkomsten;
  • Verkoop;
  • Kosten;
  • COS (Kostprijs verkopen);
  • CPO (Kosten per order);
  • CVR (Conversieratio).

Om een van de bovenstaande parameters in te schakelen, selecteert u deze in de bovenste balk.

U kunt ook de rapportageperiode selecteren door te kiezen voor weergave per dag, maand, kwartaal of per jaar. U kunt ook een specifieke periode opgeven.

Verder kunt u ervoor kiezen om uw gegevens van alle campagnes per individuele campagne of per dag te analyseren. Om de dagelijkse statistieken voor alle campagnes te openen, selecteert u de optie "Dagelijks overzicht" in het dropdownmenu "Campagne-overzicht".