Waarschuwing - Hard gecodeerde product ID

Overzicht

Deze waarschuwing wordt weergegeven wanneer u het product ID van het voorbeeld uit de gids hardcodeert.

Dit is niet correct:

{ event: "viewItem", item: "product_id" }

Dit is niet correct:

{ event: "viewList", item:[ "product_id_1" , "product_id_2" , "product_id_3" ]}

Ter herinnering: de aan de Criteo OneTag doorgegeven Product ID moet exact overeenkomen met degene die gebruikt wordt in uw productdatafeed.

We hebben de Product ID nodig om de gebeurtenissen viewItem, viewListviewBasket en trackTransaction te kunnen volgen. Informatie over gebeurtenissen vindt u hier.

Oplossing

Zorg ervoor dat de product ID dynamisch wordt geïmplementeerd in de Criteo OneTag voor het overzicht, product, winkelwagen en bevestigingspagina's en exact overeen komt met de product ID die in uw product data feed wordt gebuikt.

This is correct:
If a user is on a product page and the Product ID  for the product displayed on that particular page is A123, the viewItem event in the Criteo OneTag should look like this:

{ event: "viewItem", item: "A123" }

Dit is correct:

Indien de gebruiker zich op een overzichtspagina bevindt en de eerste drie weergegeven product ID's voor de pagina B456C789 en D101 zijn, dan moet deviewList gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uitzien:

{ event: "viewList", item: ["B456", "C789", "D101"] }

Als u de Criteo OneTag via Google Tag Manager implementeert, zorg er dan voor dat uw variabelen correct zijn gedefinieerd en dat de Google Tag Manager dataLayer de gegevens bevat die in deze variabelen worden gebruikt.