Waarschuwing - Hard gecodeerde product ID

Overzicht

Deze waarschuwing wordt weergegeven wanneer u het product ID van het voorbeeld uit de gids hardcodeert.

Dit is niet correct:

{ event: "viewItem", item: "product_id" }

Dit is niet correct:

{ event: "viewList", item:[ "product_id_1" , "product_id_2" , "product_id_3" ]}

Ter herinnering: de aan de Criteo OneTag doorgegeven Product-ID moet exact overeenkomen met de Product-ID die gebruikt wordt in uw productfeed.

We hebben de Product-ID nodig om dit te volgen:

viewItem-, viewList-viewBasket- en trackTransaction-gebeurtenissen. Meer informatie over gebeurtenissen vindt u hier.

Oplossing

Make sure the Product ID is dynamically implemented in the Criteo OneTag for the listing, product, basket and confirmation pages. The Product ID passed through these tags should exactly match the Product ID used in your product data feed.

Dit is correct:
Als een gebruiker zich op een productpagina bevindt en de Product-ID voor het weergegeven product op die specifieke pagina A123 is, moet de viewItem-gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uitzien:

{ event: "viewItem", item: "A123" }

Dit is correct:

Indien de gebruiker zich op een overzichtspagina bevindt en de eerste drie weergegeven product ID's voor de pagina B456C789 en D101 zijn, dan moet deviewList gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uitzien:

{ event: "viewList", item: ["B456", "C789", "D101"] }

Als u de Criteo OneTag via Google Tag Manager implementeert, zorg er dan voor dat uw variabelen correct zijn gedefinieerd en dat de Google Tag Manager dataLayer de gegevens bevat die in deze variabelen worden gebruikt.