Waarschuwing - Hard gecodeerde prijs

Overzicht

Dit waarschuwingsbericht verschijnt als u de Criteo OneTag price parameter niet dynamisch implementeert. De waarde van de price zou op de Criteo OneTag hard gecodeerd kunnen zijn precies zoals het verschijnt in het geïntegreerd platform.

Denk eraan dat de prijs die wordt doorgegeven aan de Criteo OneTag de prijs per eenheid van het product op uw site moet zijn.

De prijs-parameter is vereist voor de viewBasket- en de trackTransaction-gebeurtenis. Meer informatie over gebeurtenissen vindt u hier.

Voorbeeld

{ event: "viewBasket", item:    [{id: "A123", price: price_1, quantity: "quantity_1" }]}

Oplossing

Controleer de dynamisch geïmplementeerde prijs op de Criteo OneTag voor de winkelwagen- en bevestigingspagina's en zorg ervoor dat de prijs op uw website, de prijs per eenheid van het product is.

Dit is correct:
Als een gebruiker zich op een winkelmandpagina bevindt en de prijs voor het weergegeven product op die specifieke pagina 29,95 is, dan moet de viewBasket-gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uitzien:

{ event: "viewBasket", item:

[{id: "A123", price: 29.95, quantity: 1 }]

}

Maar als de gebruiker een ander product met een andere prijs selecteert, bijvoorbeeld product B456 met eenheidsprijs 45,99, dan zou de viewBasket-gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uitzien:

{ event: "viewBasket", item:

[{id: "B456", price: 45.99, quantity: 1 }]

}

Als u de Criteo OneTag via Google Tag Manager implementeert, zorg er dan voor dat uw variabelen correct zijn gedefinieerd en de Google Tag Manager dataLayer de informatie bevat die in die variabelen gebruikt wordt.