Waarschuwing - Hard gecodeerde prijs

Overzicht

Dit waarschuwingsbericht verschijnt als u de Criteo OneTag price parameter niet dynamisch implementeert. De waarde van de price zou op de Criteo OneTag hard gecodeerd kunnen zijn precies zoals het verschijnt in het geïntegreerd platform.

Ter herinnering - de doorgegeven prijs aan de Criteo OneTag moet exact overeenkomen met de eenheid price van het product op uw website.

De prijs-parameter is vereist voor de viewBasket- en de trackTransaction-gebeurtenis. Meer informatie over gebeurtenissen vindt u hier.

Voorbeeld

{ event: "viewBasket", item:    [{id: "A123", price: price_1, quantity: "quantity_1" }]}

Oplossing

Controleer de  dynamisch geïmplementeerde price op de Criteo OneTag voor de winkelwagen en bevestigingspagina's en zorg ervoor dat de price op uw website, de eenheidsprice is van het product.

Dit is correct:
Als een gebruiker zich op een winkelmandpagina bevindt en de prijs voor het weergegeven product op die specifieke pagina 29,95 is, dan moet de viewBasket-gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uitzien:

{ event: "viewBasket", item:

[{id: "A123", price: 29.95, quantity: 1 }]

}

Maar als de gebruiker een ander product met een andere prijs selecteert, bijvoorbeeld product B456 met eenheidsprijs 45,99 , dan zou de viewBasket-gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uitzien:

{ event: "viewBasket", item:

[{id: "B456", price: 45.99, quantity: 1 }]

}

Als u de Criteo OneTag via Google Tag Manager implementeert, zorg er dan voor dat uw variabelen correct zijn gedefinieerd en de Google Tag Manager dataLayer de informatie bevat die in die variabelen gebruikt wordt.