Waarschuwing - Hard gecodeerde hoeveelheid

Overzicht

Dit waarschuwingsbericht verschijnt indien u de Criteo OneTag price parameter niet dynamisch implementeert. Waarschijnlijk is de waarde van de hoeveelheid hard gecodeerd in de Criteo OneTag op exact dezelfde manier waarop die in het Integrate Platform verschijnt.

Voorbeeld

{ event: "viewBasket", item:    [{id: "A123", price: 29.95, quantity: "quantity_1" }]}

De hoeveelheid-parameter is vereist voor zowel de viewBasket- als voor de gebeurtenis trackTransaction. Meer informatie over gebeurtenissen hier te vinden.

Oplossing

Zorg ervoor dat de hoeveelheid op Criteo OneTag voor de winkelwagen en bevestigingspagina's dynamisch wordt geïmplementeerd.

Dit is correct:
Als een gebruiker zich op een winkelmandpagina bevindt en de gebruiker heeft 4 stuks van artikel A123 in zijn of haar winkelmand, dan moet de viewBasket-gebeurtenis in de Criteo OneTag er als volgt uitzien:

{ event: "viewBasket", item:

[{id: "A123", price: 29.95, quantity: 4 }]

}

Als u de Criteo OneTag via Google Tag Manager implementeert, zorg er dan voor dat uw variabelen correct zijn gedefinieerd en de Google Tag Manager dataLayer de data bevat die in die variabelen worden gebruikt.