Hoe kan ik de prestaties van mijn Criteo-campagnes op Facebook en Instagram volgen?

Criteo has partnered with Facebook to deliver Dynamic Product Ads over mobile and desktop. The Criteo Performance Platform enables you to access and analyze your Criteo campaigns on Facebook through a separated section under Reports -> Display.

Als u toegang wilt tot uw Criteo-campagnerapporten op Facebook, selecteert u "Facebook Reports" rechts onderaan de rapportagepagina. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de rapportagepagina voor Facebook Dynamic Ad , waar u uitvoerige informatie kunt vinden over uw Criteo-campagnes op Facebook en Instagram voor zowel mobiel als desktop.

Met de rapporten van Criteo kunt u het aantal vertoningen, de klikfrequentie (CTR), de totale kosten, de CPM en uw opbrengsten analyseren.

Net zoals bij Criteo-rapporten kunt u uw Facebook- en Instagram-campagnes voor een specifieke periode analyseren door de dagweergave, weekweergave, maandweergave, kwartaalweergave of jaarweergave te selecteren, of door een exacte periode op te geven.

Opmerking: Het rapport Facebook Dynamic Ads is alleen zichtbaar wanneer u naar één afzonderlijk account kijkt. Het is niet zichtbaar in de totaalweergave omdat niet alle campagnes geïntegreerd zijn met Facebook DPA. Selecteer uw Facebook Dynamic Ads-campagne om de rapporten van Facebook en Instagram te bekijken.