Hoe kan ik de prestaties van mijn Criteo-campagnes op Facebook en Instagram volgen?

Criteo werkt met Facebook samen om Dynamic Product Ads te leveren via mobiel en desktop. Met het Criteo Performance Platform hebt u toegang tot uw Criteo-campagnes op Facebook en kunt u deze analyseren via een apart onderdeel bij Analyze -> Display.

Als u toegang wilt tot uw Criteo-campagnerapporten op Facebook, selecteert u "Facebook Reports" rechts onderaan de rapportagepagina. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de rapportagepagina voor Facebook Dynamic Ad , waar u uitvoerige informatie kunt vinden over uw Criteo-campagnes op Facebook en Instagram voor zowel mobiel als desktop.

Met de rapporten van Criteo kunt u het aantal vertoningen, de klikfrequentie (CTR), de totale kosten, de CPM en uw opbrengsten analyseren.

Net zoals bij Criteo-rapporten kunt u uw Facebook- en Instagram-campagnes voor een specifieke periode analyseren door de dagweergave, weekweergave, maandweergave, kwartaalweergave of jaarweergave te selecteren, of door een exacte periode op te geven.

Opmerking: Het rapport Facebook Dynamic Ads is alleen zichtbaar wanneer u naar één afzonderlijk account kijkt. Het is niet zichtbaar in de totaalweergave omdat niet alle campagnes geïntegreerd zijn met Facebook DPA. Selecteer uw Facebook Dynamic Ads-campagne om de rapporten van Facebook en Instagram te bekijken.