Facebook Dynamic Ads T&C

Met de Dynamic Ads van Facebook kunt u zich opnieuw op klanten richten op Facebook en Instagram op desktops, mobiele apparaten en in-app. Als u Dynamic Ads gaat gebruiken, moet u uw gebruikers in "aangepaste doelgroepen" opnemen en uw catalogus uploaden naar Facebook.

Facebook vraagt klanten (verkopers) of hun vertegenwoordigers (Criteo) de algemene gebruikersvoorwaarden van Facebook te accepteren voor de Dynamic Ads -oplossing.

Hier kunt u de veelgestelde vragen over Facebook T&C in de  taal van uw voorkeur downloaden: