Waar kan ik mijn profielinstellingen bekijken en wijzigen?

U kunt al uw profielinformatie  bekijken en wijzigen op de instellingenpagina van uw profiel in de interface voor campagnebeheer. Uw profielinstellingen zijn eenvoudig toegankelijk: ga naar de rechterbovenhoek van de hoofdnavigatiebalk en klik onder uw gebruikersnaam.

Op de profielinstellingenpagina kunt u uw voor- en achternaam, wachtwoord en valuta van uw voorkeur bewerken.

Selecteer en wijzig de standaard weergavevaluta door de monetaire waarde* van uw voorkeur te selecteren.

Om uw wachtwoord te wijzigen, klikt u op de weergegevenURL. U wordt doorgestuurd naar een beveiligde pagina waarop u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen en kunt bijwerken.

*Opmerking: Als u een andere valuta kiest dan eerder werd gebruikt om uw account in te stellen, worden alleen de weergegeven waarden omgezet. Al uw bodwijzigingen behouden de aanvankelijk ingestelde valuta.