Waar kan ik mijn gebruikersinstellingen bekijken en wijzigen?

U kunt al uw profielinformatie openen en beheren op de pagina "Gebruikersinstellingen" van de interface voor campagnebeheer. Uw gebruikersinstellingen zijn eenvoudig toegankelijk: ga naar de rechterbovenhoek van de hoofdnavigatiebalk en klik onder uw gebruikersnaam.

Op de pagina Gebruikersinstellingen kunt u uw voor- en achternaam en wachtwoord bewerken en de valuta van uw voorkeur selecteren. U kunt ook de gewenste tijdzone selecteren.

Selecteer en wijzig de standaard weergavevaluta door de monetaire waarde* van uw voorkeur te selecteren.

Om uw wachtwoord te wijzigen, klikt u op de weergegeven URL. U wordt doorgestuurd naar een beveiligde pagina waarop u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen en kunt bijwerken.

*Opmerking: Als u een andere valuta kiest dan eerder werd gebruikt om uw account in te stellen, worden alleen de weergegeven waarden omgezet. Al uw bodwijzigingen behouden de aanvankelijk ingestelde valuta.