Productfeed validatie dashboard

Overzicht

Hetproductfeed-validatiedashboard helpt u bij het identificeren en oplossen van om problemen binnen uw productfeed. U kunt het gebruiken om de kwaliteit van de productfeed te verbeteren, om gedetailleerde informatie over uw producten te vinden, alsmede voor eventuele fouten die optreden tijdens het importeren.

In dit artikelen dit artikel kunt u meer informatie vinden over de kwaliteit van de productfeed.

Wat is er te zien op het dashboard?

De dashboard geeft eventuele waarschuwingen of fouten aan die optreden tijdens het importeren van uw feed:

1. Kritieke fouten die u moet herstellen

Door een kritieke fout kan de feed niet worden geïmporteerd. Dit geldt voor alle (of bijna alle) producten in de feed - en moeten worden opgelost om verder te kunnen gaan.

1. Fouten en waarschuwingen om te verifiëren

Deze fouten – meestal in een klein percentage van de producten – zijn niet cruciaal en hinderen u niet om door te gaan met uw Criteo-integratie. Maar het oplossen ervan verbetert wel de algehele kwaliteit van uw productfeed.

Meer over fouten en waarschuwingen vindt u in dit artikel

Om een lijst of een overzicht te bekijken van de betrokken producten, klikt u eenvoudig op de fout of de waarschuwing in kwestie. U kunt in het dashboard ook een Excel-bestand met alle fouten downloaden.

Productkenmerken bekijken

Het bekijken van productkenmerken vindt plaats in een sectie van het dashboard dat de namen weergeeft van verplichte en optionele productkenmerken die in een feed worden verwacht. Het zal ook het optreden van elk kenmerk van elke feed laten zien - in volume en percentage -om u in de gelegenheid te stellen de ontbrekende kenmerken aan te passen.

Productfeed verifiëren

Dit gedeelte van het dashboard geeft een overzicht hoe de geïmporteerde productfeed eruit zal zien. U kunt elk product ID, title, price, categorie en description, product URL en productafbeeldingen verifiëren.

Eventuele fouten of waarschuwingen in verband met de producten worden hier weergegeven. Klik op de +-knop voor een gedetailleerd overzicht van de problemen met elk product.

Huidige feedlocatie

Hier tonen we de URL en de geïmporteerde productfeed. Dit is de productfeed waarvan we de resultaten in de validatie dashboard hebben weergegeven.