Welke bestandstypen wordt door Criteo geaccepteerd?

Criteo accepteert productfeeds in twee verschillende formaten:

• CSV
  • XML

CSV (Comma Separated Value)

Een CSV-bestand is een gewoon tekstbestand waarvan de records zijn opgesplitst in velden, die worden gescheiden door scheidingstekens. Het bestand dient de lijst te bevatten van de producten die beschikbaar zijn op uw website.

De eerste regel van uw CSV moet de koptekst zijn. Dit is de regel die de naam van de kolom bevat (in kleine letters). De waarden kunnen op een van deze vier manieren gescheiden worden:

1. Sluisteken ( | )
  2. Komma ( , )
  3. Tab
  4.  Puntkomma ( ; )

Meer informatie over de Criteo-feedspecificaties vindt u hier.

XML(Extensible Mark-up Language)

Elk belangrijkste knooppunt van een XML bestand moet één product zijn. Elk sub-knooppunt bevat het kenmerk van het product.

Om te controleren of de structuur acceptabel is, kunt u uw XML hier testen: http://www.xmlvalidation.com/.