Welke bestandstypen wordt door Criteo geaccepteerd?

Criteo accepteert productfeeds in twee verschillende formaten:

• CSV
  • XML

CSV (Komma gescheiden waarde)

Een CSV bestand is een gewoon tekstbestand waarvan de opnames zijn opgesplitst in velden, die worden gescheiden door scheidingstekens. Het bestand dient de lijst te bevatten van de producten die beschikbaar zijn op uw website.

De eerste regel van uw CSV moet de koptekst zijn. Dit is de regel die de naam van de kolom bevat (in kleine letters). De waarden kunnen op één van deze vier manieren worden gescheiden:

1. Sluisteken ( | )
  2. Komma ( , )
  3. Tab
  4.  Puntkomma ( ; )

Meer informatie over de Criteo-feedspecificaties vindt u hier.

XML (Uitrekbare mark-up-talen)

Elk belangrijkste knooppunt van een XML bestand moet één product zijn. Elk sub-knooppunt bevat het kenmerk van het product.

Om te controleren of de structuur acceptabel is, kunt u uw XML hier testen: http://www.xmlvalidation.com/