Hoe en wanneer zal de informatie van mijn productfeed worden bijgewerkt?

Overzicht

Criteo importeert uw productfeed elke dag opnieuw vanaf de url die in de feedconfiguratie is verstrekt. Op die manier beschikken we altijd over nauwkeurige en actuele productinformatie.

Zodra de eerste import is voltooid, kunt u een specifieke tijd en tijdzone instellen voor het bijwerken van de feed.

Als u uw feed op een bepaald tijdstip bijwerkt, is het raadzaam uw geïmporteerde Criteo-feed direct daarna te configureren, om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen onmiddellijk worden doorgevoerd in Criteo.

Voor meer getailleerde informatie, zie ons artikel over hoe we uw feed op te halen.