Hoe en wanneer zal de informatie van mijn productfeed worden bijgewerkt?

Overzicht

Criteo importeert dagelijks uw productfeed - van de URL verstrekt in de configuratiepagina. Op die manier hebben we altijd de nauwkeurige en actuele productinformatie.

Zodra het eerste importeren voltooid is, kunt u vervolgens een specifieke tijd en de tijdzone voor het bijwerken van de feed instellen.

Indien u uw feed op een bepaald tijdstip bijwerkt, is het raadzaam om uw geïmporteerde Criteo feed direct daarna te configureren, om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen onmiddellijk worden weerspiegelt op Criteo.

Voor meer getailleerde informatie, zie ons artikel over hoe we uw feed op te halen.