Er is geen product tag gevonden in mijn XML.

Overzicht

U ziet deze foutmelding omdat onze productfeed import tool niet in staat was om het product knooppunt in uw XML bestand te vinden.

Oplossing

Indien u gebruik maakt van een Criteo productfeed, verwijzen wij u naar de Criteo productfeed formaat specificaties en zorg ervoor dat de verstrekte feed geformatteerd is voor XML.

Indien u gebruik maakt van een Google-productfeed, verwijzen wij u naar de Google feed specificatie.