Criteo ondersteunt de specificatie van de Google productfeed

Overzicht

Criteo ondersteunt Google winkel-feed (ook bekend als Google productfeed specificaties).

Indien u al een Google shopping feed heeft, is het niet noodzakelijk om een nieuwe feed te creëren, u kunt uw bestaande feed gebruiken.

Er zijn twee beperkingen waar u zich aan moet houden:

1. Alle names van csv kopteksten en de names van de xml knooppunten dienen in het Engels te zijn. We ondersteunen geen geïnternationaliseerde veld feeds. Echter, de informatie onderaan deze velden kunnen in elke taal zijn.

We ondersteunen geen gecomprimeerde bestandsformaten.