Welke informatie onder Account kan ik openen en bewerken?

Op het tabblad Account onder Accountinstellingen vindt u informatie over uw productcatalogus en kunt u de verschillende categorieën van uw campagnes beheren. Via de optie Accountinstellingen kunt u de productcatalogus kiezen die u wilt wijzigen. Wanneer u een catalogus selecteert, kunt u het totaalaantal producten, het totaalaantal categorieën en de laatste importeerdatum bekijken.

In het account kunt u de categorieën in uw campagne bewerken en beheren. Als u een categorie wilt toevoegen aan uw actieve campagne, zet u de schakelaar op Aan. En wilt u een categorie uitschakelen, dan hoeft u de schakelaar alleen maar terug te zetten op Uit.