Welke informatie onder Accountinstellingen kan ik inzien en bewerken?

Bij Accountinstellingen vindt u informatie over uw productcatalogus en kunt u de verschillende categorieën van uw campagnes beheren. Via de optie Accountinstellingen kunt u de productcatalogus kiezen die u wenst te wijzigen. Wanneer u een catalogus selecteert, kunt u het totaal aantal categorieën en de laatste importeerdatum bekijken

Bij Accountinstellingen kunt u de categorieën van uw campagnes wijzigen en beheren. Voeg een categorie aan een actieve campagne toe door de schuifknop op Aan te zetten. Als u een categorie wilt uitschakelen, zet u de schuifknop op Uit.