Kan ik een e-mail opnieuw versturen voor een nieuwe IO-goedkeuring als ik de eerste e-mail niet kan vinden?

Ja. U kunt de e-mail opnieuw versturen en de goedkeuring op de in behandeling zijnde IO herstellen door te klikken op "Goedkeuring opnieuw versturen" naast de in behandeling zijnde IO.

Opmerking: U kunt de goedkeuring voor een in behandeling zijnde IO alleen binnen 30 dagen herstellen. Als een IO niet binnen 30 dagen is goedgekeurd, wordt de IO automatisch geannuleerd.