Welke advertentieformaten worden door Criteo ondersteund

Naast de standaard banners, ondersteunt Criteo een aantal verschillende advertentie-afmetingen en formaten over mobiele en desktop:

geϊntegreerde advertenties

Inheemse advertenties is een unieke combinatie met uw eigenschap, door het nemen van de vorm van uw eigen inhoud. Door hun unieke lay-out, geven de inheemse advertenties goede resultaten weer. Ze kunnen worden geïntegreerd met behulp van een aanpasbare API of standaard Javascript-tags. Neem a.u.b. contact op met uw account manager voor hulp om dit op te zetten.

Een blijvende voettekst

Een blijvende voettekst is een Leaderboard-formaat aan de onderkant van de pagina, die verschuift omlaag wanneer de gebruiker naar beneden scrolt. Het is niet opdringerig en de gebruiker kan de banner op elk moment sluiten.

Scrollen banner

Dit is een wolkenkrabber advertentie die meestal te vinden is aan de zijkant van een pagina. Net als bij de blijvende voettekst is het altijd zichtbaar wanneer de gebruiker naar beneden scrolt.