Reisparameter viewSearch gebeurtenis

Overzicht

Als uw website data van een boeking of voor het huren van sommige producten bevat, kan de viewSearch gebeurtenis gunstig zijn voor de prestaties van uw campagne. Het implementeren van de viewSearch gebeurtenis op uw site laat Criteo het belang van de gebruikers in het boeken/huren van het gewenste reis/product beter begrijpen.

viewSearch gebeurtenis

De viewSearch gebeurtenis, verzamelt zowel een startdatum als een einddatum. Deze data helpt de Criteo Engine de producten op het juiste moment voor de aankoop beter aan te bevelen. Het is ook voorzien van de informatie die nodig is, zodat wij geen irrelevante informatie aan gebruikers die de data van belang al hebt opgegeven.

Hoe te implementeren

U dient enkel de volgende gebeurtenis aan de Criteo Onetag op elke pagina waar data beschikbaar zijn toe te voegen en vervolgens de data in de volgende notatie: jjjj-mm-dd, dynamisch te verzenden

{ event: "viewSearch", checkin_date: "yyyy-MM-dd", checkout_date: "yyyy-MM-dd"}

Dus als de viewSearch gebeurtenis in het winkelmandje tag werden geïmplementeerd, zou de tag er als volgt uit:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push(
{ event: "setAccount", account: YOUR_UNIQUE_ACCOUNT_ID },
{ event: "setSiteType", type: "d" },
{ event: "setEmail", email: "criteotest@test.com" }, { event: "viewSearch", checkin_date: "2016-08-12", checkout_date: "2016-08-18"},
{ event: "viewBasket", item: [ { id: "FLIGHT_ID1", price: 299.99, quantity: 1 }