viewSearch-gebeurtenis als parameter voor reizen

Overzicht

Als uw website gegevens van een boeking of voor het huren van bepaalde producten bevat, kan de viewSearch-gebeurtenis gunstig zijn voor de prestaties van uw campagne. Door de viewSearch-gebeurtenis op uw site te implementeren kan Criteo de interesse van gebruikers in het boeken van de gewenste reis of het huren van het gewenste product beter begrijpen.

viewSearch gebeurtenis

De viewSearch-gebeurtenis verzamelt zowel een startdatum als een einddatum. Met deze gegevens kan de Criteo Engine beter de producten op het juiste moment voor de aankoop aanbevelen. De engine biedt ook de vereiste informatie zodat wij geen irrelevante informatie verstrekken aan gebruikers die de van belang zijnde datums al hebben doorgegeven.

Hoe te implementeren

U hoeft alleen maar de volgende gebeurtenis toe te voegen aan de Criteo Onetag op elke pagina waar datums beschikbaar zijn en de datums dynamisch te verzenden in de volgende notatie: jjjj-mm-dd:

{ event: "viewSearch", checkin_date: "yyyy-MM-dd", checkout_date: "yyyy-MM-dd"}

Dus als de viewSearch-gebeurtenis in de winkelmand-tag zou worden geïmplementeerd, ziet de tag er als volgt uit:

<script type="text/javascript" src="//static.criteo.net/js/ld/ld.js" async="true"></script>
<script type="text/javascript">
window.criteo_q = window.criteo_q || [];
window.criteo_q.push(
{ event: "setAccount", account: YOUR_UNIQUE_ACCOUNT_ID },
{ event: "setSiteType", type: "d" },
{ event: "setEmail", email: "criteotest@test.com" }, { event: "viewSearch", checkin_date: "2016-08-12", checkout_date: "2016-08-18"},
{ event: "viewBasket", item: [ { id: "FLIGHT_ID1", price: 299.99, quantity: 1 }