Wat is een kritieke fout in het validatie dashboard van de productfeed?

Overzicht

Tijdens het importeren van uw productfeed zal Criteo automatisch voor elk product in uw feed controleren of de product data:

• Consistent is
  • Er ontbreken geen verplichte kenmerken
  • Goed geformatteerd is

Voor elk van de door Criteo uitgevoerde controles op productgegevens kunnen fouten worden gemarkeerd. Als het aantal producten met dezelfde fout boven de ingestelde drempel uitkomt, geldt de fout als kritisch en zal deze moeten worden opgelost zodat Criteo uw feed kan importeren.

Onderstaande tabel toont de verschillende data controles en de drempel voor elke controle.

{mandatory info} ontbreekt

Fout

meer dan 20% van de producten met deze fout

Niet juist geformatteerd

Fout

meer dan 20% van de producten met deze fout

{optional info} niet juist geformatteerd

Fout

indien niet geblokkeerd: meer dan 50% van de producten met deze fout

HTML tags gevonden

Fout

meer dan 20% van de producten met deze fout

Inconsistente price en verkoopprice

Fout

meer dan 5% van de producten met deze fout

Product ID is te lang

Fout

meer dan 20% van de producten met deze fout

Geen toonbare producten zonder fout

Waarschuwing

Fout

meer dan 40% van de producten

wordt een kritieke fout indien > 80% (het blokkeren van validatie)

Gedupliceerde product ID's

Fout

meer dan 20% van de producten met deze fout

Parseerfout

Fout

Altijd kritisch

Raadpleeg Criteo’s artikel over feedspecificatie voor meer informatie over het opmaken van de velden in uw productfeed.