Wat is Setup?

Het tabblad Setup in de beheerportal van Criteo is de locatie waar u toegang krijgt tot uw accountinformatie, waar u uw account- en gebruikersinstellingen kunt beheren en nieuwe gebruikers kunt toevoegen. Setup kan worden geopend vanuit het hoofdmenu en biedt twee hoofdopties:

• Accountinstellingen – voor het beheren en bewerken van de instellingen van uw verschillende accounts, bijvoorbeeld welke campagnecategorieën in uw rapporten worden weergegeven.
  • Gebruikersbeheer – Gebruikers toevoegen, bewerken of verwijderen.