Wat is de toepassing Accountinstellingen?

De toepassing Accountinstellingen in de beheerportal van Criteo is de locatie waar u toegang krijgt tot uw accountinformatie, waar u uw account- en gebruikersinstellingen kunt beheren en nieuwe gebruikers kunt toevoegen. Accountinstellingen kan worden geopend vanuit het hoofdmenu en bestaat uit drie tabbladen:

• Accounts – voor het beheren en bewerken van de instellingen van uw verschillende accounts, bijvoorbeeld welke campagnecategorieën in uw rapporten worden weergegeven.
  • Gebruikers – gebruikers toevoegen, bewerken of verwijderen.
  • Meldingen – meldingen en waarschuwingen instellen en beheren.