Aanmelden

Welkom bij ons Support Center

Voor hulp met integratie en live campagnes.

Welkom bij ons Support Center. Voor hulp met integratie en live campagnes.

Hoe voeg ik een gebruiker aan een bestaand account toe?

Als u een nieuwe gebruiker aan een account wilt toevoegen, gaat u naar "Setup" en vervolgens naar "Gebruikersbeheer." Onder "Gebruikers" klikt u op "Gebruiker toevoegen." Voer de voornaam, de achternaam en het externe e-mailadres van de gebruiker toe. Nu kunt u een van de beschikbare rollen aan de nieuwe gebruiker toewijzen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Mogelijk gemaakt door Zendesk