Hoe beheer ik bestaande gebruikers in mijn account?

Een bestaande gebruiker beheren: selecteer de gebruiker en klik op "Bewerken". Op de pagina"Gebruiker Bewerken" kunt u alle gebruikersdetails bewerken, zoals de naam, het wachtwoord en de taak. Ook kunt u persoonlijke weergaveopties wijzigen, zoals tijdzone, valuta en taal. Het is ook mogelijk om de account via de gebruikersportfolio te beheren.

Opmerking:Als u de valuta, tijdzone of taal wijzigt, zullen deze wijzigingen alleen gelden voor de individuele gebruiker en niet voor alle gebruikers in het account.