Kan ik al mijn creatives zien?

Kinetic Design, de creativetechnologie van Criteo, is in staat op aanvraag biljoenen advertentievarianten te genereren om uw advertentie optimaal af te stemmen op shoppers en context. Vanwege het grote aantal combinaties is het niet mogelijk alle mogelijke advertentievariaties te evalueren.

Met de knop Creatives randomiseren op de HTML-pagina van de Creatives-module krijgt u een idee van de verschillende creative-combinaties die beschikbaar zijn.

Bovendien kunt u met de knop Creatives vernieuwen op de ‘live’ HTML-advertentiepagina een scala van realistische, live banneradvertenties weergeven die in real-time worden gemaakt en geoptimaliseerd.