Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen of wijzigen?

Als u uw wachtwoord opnieuw wilt instellen, gaat u naar "Gebruikersinformatie" en klikt u op de knop "Wachtwoord opnieuw instellen". U krijgt een e-mail met instructies toegestuurd naar het e-mailadres dat vermeld staat in uw gebruikersprofiel.

Gebruikers met de toegewezen rol van Business Manager, Financieel Manager of Beheerder kunnen de wachtwoorden van andere gebruikers in hetzelfde account opnieuw instellen.  Als u een wachtwoord van een andere gebruiker opnieuw wilt instellen, klikt u op de knop "Opnieuw instellen" in de gebruikerstabel van het account. Klik vervolgens in "Gebruikersinformatie" op "Wachtwoord opnieuw instellen".