Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen of wijzigen?

Gebruikers met de toegewezen rol van Business Manager, Financieel Manager of Beheerder kunnen de wachtwoorden van andere gebruikers in hetzelfde account opnieuw instellen.

Uw wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar “Accountinstellingen” in het dashboard en klik op het tabblad “Gebruikers”.
  2. Klik op het instellingenpictogram rechts van de gebruiker voor wie u het wachtwoord opnieuw wilt instellen en selecteer de knop "Wachtwoord opnieuw instellen".
  3. U krijgt een e-mail met instructies toegestuurd naar het e-mailadres dat vermeld staat in uw gebruikersprofiel.