Wat zijn de verschillende Criteo API-query's?

De Criteo API omvat de volgende query's.

• getAccount
    Retourneert elementaire accountinformatie.
    Kenmerken: Naam, adres, website, valuta, land, e-mail en tijdzone.

• getBudgets
    Retourneert een lijst van budgetten die aan de selectorcriteria voldoet.
    Kenmerken: Type, Bedrag, Resterend.

• getCampaigns
    Een campagne wordt bepaald door de algemene CPC. De CPC die voor een productcategorie is gedefinieerd, kan voorrang krijgen op een algemene CPC.
    Kenmerken: Naam, CPC, Categorie-CPC [ ], budget-ID

• getCategories
    Binnen de door de productfeed gedefinieerde categorieën kan een afzonderlijke CPC worden ingesteld. Dit categoriekenmerk wordt gebruikt voor bieden per categorie.
    Kenmerk: Categorie-ID, CPC

• getReportDownloadUrl
    Retourneert een URL waarmee geselecteerde rapporten kunnen worden gedownload. Deze rapporten hebben een XML-indeling.
    Beschikbare prestatierapporten: Adverteerder, Campagne, Categorie
    Invoer: Datumbereik, Groeperen op
    Uitvoer: Datum, Naam, Klikken, Vertoningen, CTR, CPV, eCPM, Kosten, Verkoop, CR, Orderwaarde, Gemiddelde winkelwagentje, COS, Verkoop NW, Order NW, Vertoning winstperc.

Opmerking: Afhankelijk van de query's verschijnen reacties onmiddellijk (account/campagne-info ophalen) of asynchroon (rapporten, CPC-wijziging). Asynchrone reacties verschijnen meestal pas na een paar minuten.

Training