Hoe kan ik inloggen bij de Criteo API?

Als u wilt inloggen bij de Criteo API, moet u eerst clientLogin aanroepen. Dit resulteert in een authenticatietoken die 48 uur na het maken ervan geldig blijft.

Vervolgens moet de authToken samen met de appToken in alle andere aanroepen worden ingevoerd, in de SOAP-header.

Voorbeeld
getAccount:

<soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:v20="https://advertising.criteo.com/API/v201305">

<soapenv:Header>

<v20:apiHeader>

<v20:authToken>4574100083145240123</v20:authToken>

<v20:appToken>6198482927434260784</v20:appToken>

<v20:clientVersion>3.6</v20:clientVersion>

</v20:apiHeader>

</soapenv:Header>

<soapenv:Body>

<v20:getAccount/>

</soapenv:Body>

</soapenv:Envelope>