Hoe kan ik mijn CPC bijwerken met de Criteo API?

Om de CPC (kosten per klik) van uw campagne bij te werken met de Criteo API, moet u eerst de clientLogin-query oproepen voor uw authenticatiecode.

Nadat de clientLogin-query is aangeroepen, moet u het volgende doen:

• Roep de GetBudgets-query aan om het resterende bedrag als budget te gebruiken (optioneel als u al een budget of campagne-ID heeft)
  • Roep de getCampaigns-query aan om campagne-ID's en categorieën die u wilt bijwerken, op te vragen (optioneel als u al een campagne-ID heeft)
  • Roep de getCategories-query aan om categorienamen op te halen.

Nadat u de bovenstaande stappen correct heeft uitgevoerd, kunt u selecteren voor welke campagnes u de CPC wilt bijwerken.

Opmerking:De bovenstaande stappen kunnen ook worden uitgevoerd met één query, mutateCampaigns.