Hoe wijzig ik de campagnecategorieën waaraan ik wil werken met de Criteo API?

De query "mutateCategory" wordt gebruikt om de gewenste categorieën te selecteren. Een geselecteerde categorie wordt beschikbaar gesteld in de rapporten, maar ook voor CPC-biedingen.

Opmerking:: categorieën die niet worden 'geselecteerd', worden niet door de engine meegenomen. Werk de categorie bij naar 'geselecteerd' alvorens er een CPC voor in te stellen.