Het valideren van Criteo OneTag voor transacties

Transactierapport

Het transactierapport bevat alle data, verzameld elke keer onze verkoop tag die op uw bevestigingspagina wordt geactiveerd. Deze data wordt gebruikt om Criteo ROI zeer nauwkeurig te meten;we zullen alle data die van de verkoop tag wordt verzameld op onze prestaties platform weergeven.

Download aub het transactierapport en controleer de volgende punten:

• Vergelijk het aantal verkopen die in het rapport staan vermeldt, ten opzichte van de totale aantal verkopen, die u in dezelfde periode op uw website heeft geregistreerd.
  • De informatie in het rapport is van de transactie tag. Als het verkoopbedrag of hoeveelheid niet correct is, gelieve de codes aan te passen om goed te weerspiegelen wat er op uw website gebeurt.

Om ervoor te zorgen dat de campagne wordt uitgevoerd in goede technische omstandigheden, mag het verschil tussen het aantal verkopen dat wij registreren en de verkopen ingelogd op uw site, niet meer dan 20% . Een verschil van minder dan 20% is aanvaardbaar vanwege mogelijke niet ondersteunende browsers, of technische beperkingen aan de kant van de gebruiker.

Door nauwkeurig vast te leggen wat uw bezoekers kopen, optimaliseren we de inhoud van uw banners door het uitsluiten van het gekochte product van het opnieuw cibleren Dat is waarom het belangrijk is om de correcte implementatie van de Criteo OneTag voor transacties te valideren.

Afwijkingen

Als u een afwijking van meer dan 20% ziet, kunt u een transactie test op uw site met behulp van onze debug modus uitvoeren. Dit zal onthullen dat onze verkoop tag correct wordt geactiveerd. Idealiter, dient u alle betalingsmogelijkheden te testen.

Om u te helpen de bron van de de afwijking te vinden, controleer de volgende punten:

• Zijn alle ontbrekende transacties afkomstig van één van het volgende:
    • Betalingsmethode (Paypal, kredietkaart bank module…
    • Apparaten (iDevice, Android apparaat, tablets, smartphone, bureaublad computers…)
    • Browser (Edge, Chrome, Firefox, Safari…)?
  • Wordt de gebruiker automatisch doorgestuurd naar de aankoop bevestigingspagina nadat de transactie werd voltooid?
    • PayPal, bijvoorbeeld, kan uw gebruikers na de aankoop, niet automatisch omleiden. In dit geval, kunt u een automatische doorverwijzing instellen, of neem contact op met de ondersteuning van uw betalingspartner/module.

Als u deze controles heeft voltooid en u merkt op dat we nog steeds geen 80% van de verkoop registreren, neem dan contact op met onze technische oplossingsingenieur via het ondersteuningscentrum met inbegrip van alle bovenstaande informatie.