Wat is de Criteo API?

De Criteo API (Application Programming Interface) is een manier om uw database te synchroniseren met Criteo. Het is een krachtig hulpmiddel waarmee u uw tools kunt koppelen aan uw Criteo-account.

Nadat u via onze API met Criteo hebt gesynchroniseerd, hoeft u niet meer in te loggen op onze interface om uw account te beheren. U kunt uw campagnestatistieken synchroniseren en biedingen beheren. U beschikt onder meer over de volgende functies:

• Alle prestatiegegevens van uw Criteo-campagnes importeren in uw eigen trackingtool
  • Uw Criteo-campagnes centraal beheren in uw tool voor webanalyse of SEM-bodbeheer
  • Routines op het gebied van campagnebeheer automatiseren
  • Individuele rapporten opstellen over uw Criteo-campagnes
  • De Criteo-prestaties rechtstreeks vergelijken met andere kanalen en verbanden weergeven tussen verschillende online marketingcampagnes.

Met andere woorden, de  Criteo API maakt het mogelijk om uw Criteo-campagnes te bewaken en beheren.