Hoe kan ik handmatig een API voor mijn account genereren?

Met onze beheerportal kunt u gemakkelijk een API genereren en uw campagnes beheren met een platform van derden. Om uw eigen API te genereren, gaat u naar Setup -> Gebruiker -> API-informatie en vult u de vereiste informatie in.

Het genereren van een API lijkt veel op het toevoegen van een nieuwe gebruiker. Om een API te genereren moet u een naam en een e-mailadres opgeven.

Als u alle gewenste informatie heeft ingevuld en uw API heeft aangevraagd, verandert de status van uw aanvraag in in behandeling. Klik op de activeringslink die u ontvangt op het geregistreerde e-mailadres om uw API-activering af te ronden.

Opmerking: Om uw API te genereren, moet u een ander e-mailadres registreren dan het adres waarmee u uw gebruikersprofiel heeft geregistreerd. We raden het gebruik aan van een e-mailadres dat beheerd wordt door meerdere personen, omdat u slechts één API kunt genereren.