Hoe kan ik het verzoek van de Business Manager van Criteo accepteren in Facebook?

1. Ga naar uw instellingen van Business Manager op business.facebook.com

2. Er moet een kennisgeving zijn van Criteo met het verzoek om toegang te krijgen (als er geen verzoek in behandeling is, neem dan contact op met ons team en we zullen u er een sturen).

3. Klik op de kennisgeving of klik op de subkop "Verzoeken", waarnaast een rode nummer 1 wordt weergegeven.

4.  Accepteer het verzoek op de volgende pagina.

5. Als u onze toegang wilt bevestigen, klikt u op de subkop "Personen en activa", klikt u op "Pagina's" aan de linkerkant en vervolgens op de pagina waarvoor wij toegang vragen. U moet "Criteo" kunnen zien onder de groep "Geaccepteerde partners" met een vinkje naast "Pagina-adverteerder".