Hoe het verzoek van de Business Manager van Criteo te accepteren in Facebook?

1. Ga naar uw business manager bij business.facebook.combook

2. Er moet een kennisgeving zijn van Criteo met het verzoek om toegang te krijgen (als er geen verzoek aanhangig is, neem dan contact op met ons team en we zullen u er één sturen).

3. Of u klikt op de kennisgeving, of u klikt op subaanhef "Verzoeken", waar een rode nummer 1 ernaast wordt weergegeven.

4.  Accepteer het verzoek op de volgende pagina.

5. Indien u onze toegang wilt bevestigen, klikt u op de subaanhef "Mensen en toegangen" aan de linke kant en dan de pagina waarvoor wij toegang vragen. U moet Criteo kunnen zien onder de groep "Geaccepteerde Partners" met een vinkje naast de "Pagina adverteerders".