Wat is apparaatspecifieke Facebook-verkoop?

Apparaatspecifieke Facebook-verkoop bestaat uit de verkopen die op hetzelfde mobiele apparaat plaatsvinden gedurende verschillende gebruikerssessies of wanneer gebruikers WebView, de in-app webbrowser van Facebook, verlaten. Waarschijnlijk volgt u deze verkopen al in uw eigen rapporten, maar schrijft u deze toe aan organische zoekopdrachten of aan een andere partner dan criteo.

Criteo neemt de Facebook-verkopen op hetzelfde apparaat op in zijn rapporten om verkopen buiten de sessies in de omgeving van de mobiele Facebook-app te volgen en op een juiste manier toe te schrijven.