Overzicht Facebook dynamische productadvertenties

Verhoog uw digitale inkomsten door middel van Criteo dynamisch opnieuw cibleren en Facebook dynamische  productadvertenties.

Moderne adverteerders zoeken naar efficiënte manieren om hun e-commercie verkoop   met relevante, gepersonaliseerde advertenties te verhogen, die via de gehele desktop, mobiele telefoon en sociaal worden aangeboden. Als een vooraanstaande strategische partner van Facebook, levert Criteo Facebook DPA via mobiele telefoon en desktop, zodat u voordeel kan halen uit onze beproefde programmatische technologie in de Facebook omgeving.

Criteo dynamisch opnieuw cibleren begrijpt aankoopintentie over het hele winkelcentrum reis, ten dienste van de meest relevante advertenties  over Facebook en meer dan 14.000 wereldwijde uitgevers. We hebben nauw de volledige mogelijkheden van onze volledige geautomatiseerde Criteo prestatieplatform voor Facebook geïntegreerd, die ons in staat stelt om verfijndere campagnes te optimaliseren, aanbevelingen op gebruikersniveau te verstrekken en de conversie aankoop te maximaliseren. Speciaal gebouwd om de online verkoop, betere prestaties en een maximaal bereik aan te sturen, Criteo  dynamisch opnieuw cibleren leert  continu uit elke interactie en klik van de consument.