Overzicht Facebook dynamische productadvertenties

Verhoog uw digitale inkomsten met Criteo Dynamic Retargeting en Facebook dynamische productadvertenties.

Moderne adverteerders zoeken naar efficiënte manieren om hun e-commerce verkoop met relevante, gepersonaliseerde advertenties te verhogen, die via desktop, mobiele telefoon en social media worden aangeboden. Als vooraanstaande strategische partner van Facebook levert Criteo Facebook DPA via mobiele telefoon en desktop, zodat u voordeel kunt halen uit onze beproefde programmatische technologie in de Facebook-omgeving.

Criteo Dynamic Retargeting herkent aankoopintenties in het gehele kooptraject, zodat de meest relevante advertenties in Facebook en bij meer dan 14.000 wereldwijde uitgevers worden weergegeven. We hebben de volledige mogelijkheden van onze volledig geautomatiseerde Criteo Performance-platform voor Facebook geïntegreerd, waardoor we campagnes volledig kunnen optimaliseren, aanbevelingen op gebruikersniveau kunnen verstrekken en aankoopconversies kunnen maximaliseren. Criteo Dynamic Retargeting dat speciaal is bedoeld voor het verbeteren van online verkopen, prestaties en maximaal bereik, leert voortdurend van elke interactie en klik van de consument.