Video-instructie serie: Hoe creëren we uw banners?

Kinetisch Ontwerpen

Kinetisch Ontwerpen gaat over het maximaliseren van het resultaat van uw marketingprestatie zonder afbreuk te doen aan uw merk.  Onze creatieve specialisten balanceren merkattributen met inhoud en het geoptimaliseerd ontwerp om elke individuele shopper bij het proces betrokken te houden - in welke omgeving van publicatie dan ook. Dit betekent dat we met Criteo voor een gepersonaliseerde real-time advertentie op maat kunnen zorgen voor miljoenen mensen, zonder afbreuk te doen aan uw merk.

Met behulp van Kinetisch Ontwerpen, verenigt Criteo Dynamisch Retargeting en voor gebruikers relevante content om tot ongeëvenaarde prestaties van de advertentie te komen.

Hoe we het doen:

• Om te beginnen gebruiken onze ervaren ontwerpers de richtlijnen van uw merk om een ontwerpkader op te zetten dat gedurende uw hele campagne de leidraad zal zijn.
  • Vervolgens worden de essentiële elementen van uw merk herleid tot een verzameling van digitale componenten die onmiddellijk ingezet kunnen worden.
  • Voor elke advertentie die wordt getoond, selecteert onze technologie automatisch voor de specifieke gebruiker en context de optimale componenten uit deze digitale verzameling.
  • Ten slotte worden de advertenties op de pagina getoond in real-time, precies overeenkomend met de eisen die de uitgever gesteld heeft aan de grootte en de indeling ervan.

Het resultaat? Gepolijste advertenties op elk platform, op maat voor elke klant - en marktleidende prestaties.